Wednesday, December 29, 2010

Contact me!!!

holla peeps!!!


Just buzz me if you need help!! Im here to assist u.....

0194238078-munn
email-munie2201@yahoo.com

payment via cash,installment,credit card n RHB easy...

Tuesday, December 21, 2010

Breastfeeding and Premium Beautiful!!

this entry dedicated to all mommies out there...
samada u all exclusively breastfeed your baby atau pun campur2...














ramai yang tanye and risau..if pakai PB..boleh ke breasfeed??
atau mcm mana nak pump susu if dah pakai corset..?
susah ke..mcm mana n etc..byk yang tertanya2 kan??

so...Amalina,one of my business partner from Shah Alam...
she exclusively breastfeed her baby
ada buat satu entry khas on how to pump and breastfeed your baby while wearing PB..!!

check out her Entry HERE

Saturday, December 18, 2010

PREMIUM BEAUTIFUL FINAL CALL!!!



















FIRST TIME IN HISTORY!!
SYARIKAT MENGELUARKAN REBATE
UP TO RM4500!!! SEMPENA JADI PENAJA UTAMA UNTUK GADIS MELAYU..



CALL 0194238078
EMAIL-munie2201@yahoo.com

CASH AND INSTALLMENT
ACCEPTED!!

PRICE-RM2400 (saiz-saiz kecil) - RM2600 (saiz-saiz besar)
tp if beli skrg, harga adalah RM 1972 (saiz-saiz kecil) dan RM2168 (saiz besar)
so jimat RM425 - RM 432!!!



PREMIUM BEAUTIFUL SUITABLE FOR:

* FOR THOSE NAK CANTIK, BODY SHAPE, KURUS
* NAK CONCEIVE BABY- Yes dia mampu balancekan hormone dalam badan perempuan
* CYST/FIBROID - it help to reduce and mengecilkan size cyst or fibroid
* CONSTIPATION - it helps to increase your metabolism hence, lagi senang nak membuang2..
* SLIP DISC- our Premium Beautiful certified by AMERICAN, CANADIAN and QUEBEC chiropractic Association. Premium Beautiful consist of 7 memory wires that helps to support your back bone

* MIGRAINE AND GASTRIC
* IRREGULAR PERIOD FLOW
* SAGGING BREAST
* PRO TO BREAST FEED MOM! This is soooo true... one of my bizz partner is currently BF-ing her child, and from 1.5 bottle pump a day, skarang boleh dapat 4 botol amazinggg!!
* CONFINEMENT- mengecutkan rahim dengan lebih cepat.. and best of all selesa!!

Tuesday, December 14, 2010

HaPPy StorY FrOm PB CuSToMeR


Ini cite from entry Am

gambar berani mati!!!!

ok, tajuk mmg xleh blah...tp saje je nk letak tajuk camtu gak..apekah??
nk share ngan korang pasal transformation aku nih...
dari ngandung, pas bersalin n pas pantang hahaha









gambar ms pantang xpakai PB...
ni dh cover2 giler hokeh... tp still ada spare tyre
pewot muncit...sangat buruksssss

so, sila pecaya yer...













ni gambar dengan kak mai, my biz partner
pakai PB 2 minggu
aku pakai n skrg menjual corset premium beautiful...
my own experince, aku loss weight 3kg dalam masa 8 hari!!!



so skrg tgh maintain jer... hehe... sbb napsu makan masih lagi sama..
jumpa apa pn semua bedalll... :D

jangan risau pakai corset ni...
aku boleh je pg toilet...
boleh sembanhyang....
boleh pam susu imran heheh

sbb corset ni tough...xde nk koyak ke, patah ker...
and senang je kering bila basuh...
aku jemur bawah kipas jek...
esok pagi dah bleh pakai balik...

if sesapa berminat nk beli corset ni, sila beli dalam bulan ni
sbb ada promotion... ada 13 hari jek lagi..

harganya RM2400 (saiz-saiz kecil) - RM2600 (saiz-saiz besar)
tp if beli skrg, harga adalah RM 1972 (saiz-saiz kecil) dan RM2168 (saiz besar)
so jimat RM425 - RM 432!!!

sila email munie2201@yahoo.com
or tepon 019-4238078-mun

PB VS SLIMMING CENTRE!!!



Premium Beautiful

-Bukan hanya untuk slimming, tapi 70% untuk kesihatan..! 30% untuk kecantikan (slimming, muka berseri-seri).. bila dah sihat, secara automatik memang lah akan nampak cantik!
-PB nie, all in one..!
-Beli hanya SEKALI, Pakai SEUMUR HIDUP.
-Hasil serta-merta. Body shape memang confirm akan nampak terus.
-Masih boleh makan, makanan yang you all suka. Tapi secara automatik you akan rasa kenyang. Sambil menikmati makanan, sambil dapat kurus & sihat..! Tuhan bagi nikmat merasa kan, rasa lah.. nape nak sekat, tapi bila pakai PB, insyaAllah semua terkawal...
-Metabolisme & lemak akan terbakar lebih selama 8 jam dengan pemakaian PB. Kalau exercise sambil pakai PB, lagi lah banyak..!
-PB nie.. produk ABANG SAYANG tau.. sebab dia MERAPATKAN apa yang TAK RAPAT.. ekekek..

Slimming centre

-Hanya fokus pada slimming jer lah. Tak dapat bantu sakit tulang belakang, period pain, hilangkan stretchmarks, tak dapat hilangkan keputihan, tak dapat untuk memperbaiki kesuburan dan macam-macam lagi lah!
-Kena pergi berkali-kali, tapi hasil belum tentu memuaskan hati. Lagi banyak lah duit keluar..
-Huhuh.. sad to say, memang tidak lah..
Treatment dibuat sepanjang masa sebab untuk hasil yang memuaskan, pakai PB at least 8 hours a day.
-Treatment hanya dibuat bila ada appointment jer.
-Uihhh.. pantang larang banyak.. lepas abis treatment, “you jangan makan itu minyak-minyak aaa.. makan rebus-rebus ja lorr..”. Herkk.. tak lepas tekak den..
-Setakat getar-getar, urut-urut tak tau lah bape banyak lemak & metabolisme terbakar.. huhu..
-Tak leh nyer nak rapatkan ape yang tak rapat.. tak da service tu.. ekekek..


RM1972(CASH)-RM2400(INSTALLMENT RM200X12) [size S-M]
RM2168(CASH)-RM2600(INSTALLMENT RM220X12) [size L-5x]

CONTACT ME-019 4238078(mun)...EMAIL-munie2201@yahoo.com

Premium Beautiful Corset....Penaja Rasmi untuk Gadis Melayu Musim Ke-3!!Warranty
Seumur Hidup....Mmg berbaloi2!!....

Monday, December 13, 2010

SHOCKING NEWS!!!!

I BARU JER DAPAT EMAIL DR SORANG CUSTOMER YANG MULE2 NK TANYE PASAL PB…THEN, BILE CKP HARGA PROMO WE ALL RM2000-2200 PLUS REBATE AND ALL…SHE TRY TO GET OPTION YANG BOLEH DAPAT LAGI MURAH SKET…THEN DIE BELI FROM ORANG YG JUAL PB RM1500….
NK TAU APE JADI….

“Alamak…cik…saya sebenarnya dah beli rm 1500, masalahnya orang tu bagi kat saya saiz yang besar dan tak sesuai dgn saya, bayangkan long bra dia bagi saya75 /D..besar tu cik, saya memang pakai saiz 75 tapi cup B, dia cakap dia tak ada stok tu..mati la saya kalau lepas bersalin ni tak dapat pakai…sama macam dgn girdle pun besar…kalau saya minta tolong cik tukar..boleh tak? Saya bagi la duit tea sikit..”


DAH JADI CAMNI, CANE NK BUAT LAGI….
PESANAN BUAT U ALL KAT LUAR SANE…KALAU NK BELI PB…HARGA PB MEMANG TAK BOLEH KURANG DARI RM2000…IF HARGA DIE KURANG, THERE MUST BE THE REASON WHY DIORANG KURANGKAN
HARGA…MAYBE BECAUSE…
-SET LAMA
-SET BEKAS ORG PAKAI
-SIZE TAKDE
-OR PALING WORST SET FAKE TERUS…

SO JADI, TO ALL LADIES OUT THERE YG INGIN BELI PB…JGN CEPAT TERPEDAYA DGN HARGA YANG KONON2 MURAH DI LUAR SANA YE….
AND BUY FROM THE EXPERTS!!!

CONTACT ME-
019 4238078
munie2201@yahoo.com

JeRaT PiL KuRuS!!!!!!



PENDEDAHAN akhbar ini minggu lalu mengenai tindakan Kementerian Kesihatan menyenaraihitamkan 47 produk pelangsing badan, kosmetik dan ubat-ubatan tradisional yang disahkan mengandungi bahan kimia beracun termasuk dadah steroid daripada pasaran kerana boleh memudaratkan nyawa pengguna, sememangnya menakutkan.


Dalam kebanyakan kes yang membabitkan produk pelangsingan badan yang diharamkan, ia didapati mengandung bahan kimia seperti phentermine, amphetamine, sibutramin, fenfluramine yang diakui boleh mengurangkan berat badan tetapi memberi kesan sampingan seperti kemurungan, psikosis dan halusinasi, risiko tekanan darah tinggi, sakit jantung dan sakit kepala. Malah ia turut menyebabkan denyutan jantung yang cepat dan meningkatkan tekanan darah.


“Ada ubat pelangsing di pasaran yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan dan kualitinya terjamin, bagaimanapun kita tidak boleh kurus dengan hanya ubat pelangsing. Mereka yang menjalani prosedur pembedahan untuk menurunkan berat badan pun perlu kerap bersenam dan menjaga pemakanan untuk kekal langsing. Paling penting, kurus bukan hanya untuk kelihatan cantik tetapi juga untuk sihat,” katanya.

SO,PREMIUM BEAUTIFUL IS THE BEST CHOICE FOR LADIES OUT THERE..30% FOR BEAUTY AND 70% FOR HEALTHY...

Kenapa mereka memilih Beautiful?

• Tanpa pil pelangsing.
• Tanpa diet, pembedahan atau senaman.
• Halus lembut dan selesa pada kulit.
• Sesuai dipakai sepanjang hari.
• Fabrik yang boleh mengalirkan udara yang nyaman.
• Ditenun dengan sulaman F.I.R.
• Pengiktirafan Badan Kesihatan Dunia.


Price : RM1972(CASH)-RM2400(INSTALLMENT RM200X12) [size S-M]
and RM2168(CASH)-RM2600(INSTALLMENT RM220X12) [size L-5x]

CONTACT ME-019 4238078(mun)...EMAIL-munie2201@yahoo.com

Premium Beautiful Corset....Penaja Rasmi untuk Gadis Melayu Musim Ke-3!!Warranty
Seumur Hidup....Mmg berbaloi2!!....





Saturday, December 11, 2010

More n more testimonials....

Utk yg ingin buat bisnes juga dialu-alukan~~
_________________________________________________

Testimonial Terbaru ;

Daripada Client Mai;

















kita cuma berusaha...mungkin PB salah satu cara

Daripada Shelyza; lepas pakai 3 bulan




























___________________________________________________
Semua orang mahu cantik.
Ramai orang mahu kurus.
Mahu badan yang cantik.
Bukan utk orang lain, tapi untuk keyakinan diri sendiri, betul tak?


Ada orang yg kurus, atau tidaklah gemuk, sedang-sedang aja;
.
Tapi bermasalah ….

#Lemak Perut
#Sakit Belakang
#Angin dalam Badan

#Ada yg lepas mengandung & lahirkan baby, susah nak turunkan balik berat badan macam masa zaman kegemilangan anak dara dulu……

#Mmglah Suami kita tak kata apa, masih lagi sayang, tapi alangkah seronoknya hati kalau kita mantain badan macam dolu-dolu, betul tak?? [At least kurang2nya kita cantik di mata suami kita... jgn sampai suami tegur... badan dah kek lapis 3 tiga tingkat..Sayangkan Suami kenalah jaga!]

#Sebagai wanita, kita pasti mahu kurus, cantik dan paling penting SIHAT~~~

JUST WEAR PREMIUM BEAUTIFUL
8 HOURS A DAY!

Wow! Ajaibnya Premium Beautiful Corset Ni!
Tau tak mengapa? Kalaulah saya tahu kebaikan nya sudah tentu saya sendiri akan pakai sejak dulu lagi!

Antara kebaikannya:-

* Menurunkan berat badan dgn cepat dan selamat!
* Kelihatan kemas ketika kita memakai baju! Nampak anggun; tak nampak dah lemak2 di perut.
* Mengemaskan bentuk badan
* Memperbetulkan pengaliran darah – darah semakin lancar.
* Sistem pernafasan pun boleh dipulihkan kerana postur yang betul apabila memakai Corset PB.
* Menghalang pembiakan sel sel kanser
* Bagus untuk ibu dalam pantang
* boleh dipakai semasa pantang, yg ceaser perlu tunggu luka sembuh dulu
* Fabrik yang sangat lembut pada badan. dan semestinya tak panas!
* Meningkatkan kadar metabolisma badan.
* Membantu membersih toksin dari darah (racun) – dapat mengeluarkan racun pada tubuh melalui kolon, ginjal, paru-paru, kelenjar dan kulit. Selama makanan tidak masuk ke dalam tubuh, kumpulan lemak akan diubah menjadi energi oleh tubuh dan mengeluarkan zat kimia yang berasal dari asid lemak ke dalam sistem dan dinyahkan melalui organ pembuangan (perpeluhan, pembuangan air besar, kencing).
* Perbezaan pada hubungan suami isteri, ehemm..
* Masalah keputihan & Senggugut dapat dikurangkan!
* Mengurangkan StrechMark

________________________________________________________

Masih belum terlambat, Saiz besar atau Kecil,
PB membantu untuk sihat & cantik.
Fungsi PB ialah 30% Slimming, 70% Kesihatan
Antara masalah2 wanita ;
Sebab setiap perempuan tidak akan lari daripada masalah2 berikut:

* Period pain
* Keputihan
* tidak suburan
* Gemok
* access water
* imbalance hormone
* skin problem
* fungus/yeast infection
* migraine
* angin dalam badan
* gastric
* breast and cervix cancer
* rahim jatuh
* ovarian cyst
* slip disc
* back pain
* sembelit
* UTI
* batu karang
* buasir
* “mengetatkan” miss V
* mengemaskan rahim

PB adalah ‘tools’, insyaallah boleh mengurangkan masalah kesihatan wanita, disamping memantapkan body.
_____________________________________________________________
Cara Ukur untuk menentukan Size

PB ni bukan sekadar ada Size S,M,L shj…kami ada pelbagai size (dalam CM) utk anda; Cuma perlu;

~ ada measuring tape….
~ ukuran diambil in cm

first skali..measure your bust(dada/puncak)
second…measure your underbust(bawah dada)
lepas tu your waist(pinggang)
and lastly your buttock(punggung)


Tips Pemakaian Premium Beautiful

1. Tidak perlu memakai panties& bra semasa memakai Premium Beautiful. Corset ini dah cukup, inilah baju dalam kita. Kenapa? Sbb untuk pembentukan semula pinggul , kalau pakai panties akan memberi kesan garis.Tetapi kalau time period, kenalah pakai seluar dalam kan… itu tak mengapa .
tips: letak panty liner pada PB utk lebih selesa….....

Terdiri dari 3 keping yg berasingan, bukan satu helai baju tau, kalau x susah ler nak bukak.




2. Berdisiplin memakai PB - minimum 8jam/sehari. Tak mudarat kalau pakai lebih 8 jam,tapi cukuplah dengan 8jam sehari pada waktu yang paling aktif bekerja, contoh semasa waktu kita bekerja dipejabat. Atau paling mudah, masa tidur.
Perlu minum air secukupnya, 8 gelas sehari . Kita akan rasa pening jika memakai PB tapi tak cukup air dalam badan...

3. Basuh dengan menggunakan softlan atau pencuci khas PB. Cuma rendam, kemudian jemurkan di tempat redup. Tidak perlu bawah matahari panas, boleh merosakakkan kain PB yg lembut. NO washing machine ya! Rosak nanti~

4. Badan setiap orang adalah UNIK. Tak semestinya orang lain turun berat badan , kita juga boleh jadi kurus dgn jangka masa yang sama. Instance result dengan pemakaian PB ialah COVER flabby pada perut, dapat cutting & shape menarik, pinggang lebih ramping & menaikkan payudara yg jatuh.
Penurunan berat badan akan berlaku secara perlahan-lahan...

5. PB akan menyebabkan kita tidak dapat makan banyak. Akan rasa sengkak jika terlebih makan semasa memakai PB, jadi kita pon sentiasa beringat….jika rasa lapar, kita perlu tambah kekerapan makan (bukan makan banyak sekaligus).
Cara kerap makan pada kuantiti sedikit, mmg cara diet yg betul...

6. Jika PB anda koyak, atau tulang pada PB patah, anda boleh hantar servis [percuma!], syaratnya cuma masih ada TAG Premium Beautiful yg original pada PB anda… guarantee seumur hidup, so kalau dah pakai 5 tahun pon takde masalah jika nak repair.
.
.
.
Harga Premium Beautiful

Set Kecil (S,M)
RM2400-(installment rm200x12)
Set Besar (L,XL)
RM2600-(installment rm220x12)

Method of Payment
1 -Lumpsum Cash
2 -Credit card
3- Easy RHB Instalment Plan , dalam RM100 sebulan utk 2 tahun
4- Instalment bulanan , cuma perlu deposit & byr bulanan RM200
Corset ni nak pakai bertahun-tahun tau, so kenalah pilih PB kerana kualitinya yg bagus!
Alah membeli menang memakai, alang-alang dah beli kenalah pakai betul-betul~

FOR More info,
Call/Sms-0194238078-munn

GADIS MELAYU WIF PREMIUM BEAUTIFUL...












Price : RM1972(CASH)-RM2400(INSTALLMENT) [size S-M]
and RM2168(CASH)-RM2600(INSTALLMENT) [size L-5x]


Premium Beautiful Corset....Penaja Rasmi untuk Gadis Melayu Musim Ke-3!!Warranty
Seumur Hidup....Mmg berbaloi2!!....


PROMO PRICE STILL ON TILL 31 DEC..HURRY UP...CONTACT ME TO GRAB UR SET NOW!!!019-4238078-munn 0r email-munie2201@yahoo.com

JOM SESAPE NAK JADI BIZZ PARTNER..INCOME UP TO 5 FIGURE..SENANG JE NAK CARI SIDE INCOME..WHAT ARE U WAITING FOR??TGG DUIT JATUH DR LANGIT KE!!!!!PREMIUM BEAUTIFUL WILL CHANGE YOURSELF N YOUR LIFE.....

Wednesday, December 8, 2010

Bagaimana ubat pelangsing badan berfungsi












Ubat pelangsing badan sama ada daripada jenis drug atau produk herba ialah ubat yang dapat mengurangkan berat badan atau mengatasi masalah kegemukan. Ia boleh dibahagikan kepada 5 kategori mengikut cara ia berfungsi iaitu:

1.Menghilangkan selera makan

Otak manusia mengandungi pelbagai jenis bahan kimia semula jadi yang mengawal pemikiran, pergerakan dan fungsi organ-organ lain. Sesetengah ubat pelangsing badan bertindak dengan meningkatkan paras kimia ini terutama serotonin dan dopamine yang merencat selera makan. Ini akan mengakibatkan seseorang itu kurang makan dan akhirnya berat badan akan susut.

Contoh-contoh ubat adalah: Bagi jangkamasa pendek: fendimetrazin tartrate, metamfetamin, fentermin, fenfluramin, deksfenfluramin, dietilpropion, mazindol, benzfetamin dan fenil propanolamin.

Jangkamasa panjang: sibutramin

Bahaya: Secara amnya; insomnia, mengalami mimpi ngeri, keresahan, lekas marah, keletihan, kemurungan, mulut kering, anoreksia, kekejangan pada kawasan perut, gangguan gastro, pening, gementar, masalah koordinasi, berpeluh, palpitasi, degupan jantung kencang, tekanan darah menjadi tinggi atau menurun, gangguan libido, impoten, kerosakan hati, jantung, penggantungan atau ketagihan dan tindakbalas psikotik termasuk skizofenia.
Selain dari drug terdapat juga peptid hormon yang mampu merencat selera makan. Contohnya leptin, neuropeptid-Y, kolesistokinin, glukagon dan melanokortin. Walau bagaimanapun hormon-hormon ini masih dalam peringkat kajian.

2. Mengubah metabolisma lemak badan

Enzim lipase dari pancreas bertindak memecahkan lemak dalam makanan dan menjadikannya molekul yang lebih kecil iaitu asid lemak dan gliserol dan seterusnya menyerap ke dalam usus kecil. Terdapat ubat pelangsing badan yang dapat menghalang sebahagian enzim ini daripada bertindak memecahkan lemak dan seterusnya ia akan keluar dari badan melalui najis. Dengan ini hanya sedikit kalori terhasil dan berat badan dapat dikawal.

Contoh: ubat ini adalah orlistat (XenicalĂ’) atau tetrahidrolipstatin.

Bahaya: kekejangan pada bahagian perut, cirit birit, gangguan usus, tidak dapat mengawal pembuangan najis atau lelehan najis berminyak.

3. Menghasilkan haba (thermogenesis)

Termogenesis merupakan proses penghasilan haba melalui pembakaran kalori daripada lemak. Ia biasanya berlaku apabila kit bersenam. Namun demikian terdapat ubat pelangsing yang mampu merangsang thermogenesis dengan cara menukar lemak yang terkumpul kepada bentuk lemak yang terlarut dan melalui edaran darah akan di bawa ke tisu adipos (brtown adipose tissues) di mana ia akan “dibakar”.



Contoh: Efedrin dan terbiatan efedrin yang biasa diguna dalam merawat selsema dan asma tetapi juga boleh merangsang thermogenesis. Kesan efedrin akan bertambah dengan kehadiran kafein atau salisilat.

Bahaya: Meningkatkan tekanan darah, mempercepatkan denyutan jantung, insomnia, tremor dan ketegangan.

4. Membuang air kecil (diuretics)

Sesetengah ubat pelangsing badan mampu menyebabkan diuresis. Ubat diuretik bertindak dengan cara mengeluarkan air dengan banyak dari badan melalui kencing. Kehilangan air sebanyak 1 liter berkadaran dengan kehilangan berat sebanyak 1 kilogram. Oleh itu berat badan dapat dikurangkan dalam masa yang singkat.

Contoh: Furosemid, asid etakrinik, hidrokloroiazid, amilorid, acetazolamid, bumetanid dan lain-lain biasanya diguna dalam merawat tekanan darah tinggi. Penggunaan ubat diuretik dikesan bagi tujuan mengawal berat badan ahli sukan seperti tinju dan juga sebagai bahan “doping”.

Bahaya: Secara amnya menyebabkan kehilangan air yang banyak, dehidrasi dan ketidakseimbangan elektrolit dan seterusnya akan menyebabkan pula kelesuan, lemah otot, pening, loya anoreksia, impoten, penglihatan berwarna kuning, degupan jantung yang laju dan tidak normal, tekanan darah yang rendah, mulut kering, gangguan mental dan pendarahan dalam perut.

5. Ubat pelawas (laxatives)

Ubat jenis ini merangsang sistem penghadaman dan “mengosongkan” perut dan usus. Biasanya diguna bagi melawas pembuangan najis. Walau bagaimanpun ia boleh menyebabkan cirit birit. Kebanyakan ubat pelangsing jenis herba termasuk dalam kategori ini.

Contoh: Bisacodil, laktulos.

Bahaya: Secara amnya menyebabkan sakit dan kekejangan di bahagian perut, cirit birit yang berpanjangan akan menyebabkan kehilangan air. Vitamin dan garam galian yang banyak dari badan serta memberi kesan bahaya sama seperti diuretik.

Fentermin, orlistat dan diuretik dikategorikan sebagai ubat kawalan di mana penggunaannya memerlukan preskripsi daripada doktor. Ubat pelawas pula boleh dibeli dengan bebas di Farmasi. Lain-lain jenis ubat dan hormon tidak diluluskan oleh kerajaan dan tidak diperolehi di pasaran Malaysia. Walau bagaimanapun anda perlu berhati-hati dengan produk herba atau tradisional yang mungkin dicampur dengan bahan-bahan ini seperti yang telah dikesan di dalam produk herba, Slim 10 dan Bestrim baru-baru ini.

Ingatlah! Untuk melangsing badan TIADA jalan pintas, TIADA pil MAGIK dan nikmat yang paling baik ialah memiliki tubuh badan yang sihat.


##Pemakanan yang betul iaitu rendah lemak, tinggi karbohidrat dan tinggi gentian.

##Rajin bersenam, sekurang-kurangnya 20 minit, kali seminggu.

## Nasihat doktor diperlukan jika ingin mencuba ubat pelangsing.

##LAST BUT NOT LEAST GUNALAH CORSET PREMIUM BEAUTIFUL,70% UTK KESIHATAN 30% UTK KECANTIKAN!!!

contact me-0194238078-munn

Pil pelangsing pembawa MAUT!!!!





















Sudah menjadi fitrah semulajadi setiap wanita ingin kelihatan cantik dan memiliki bentuk tubuh yang menarik. Kebanyakan wanita beranggapan bahawa tubuh yang langsing melambangkan kecantikan dan kejayaan seseorang individu. Dengan penampilan sebegitu mereka lebih berkeyakinan apabila berhadapan dengan masyarakat umum.

Baru-baru ini heboh diperkatakan tentang kes pil langsing badan yang telah menyebabkan seorang warga Singapura meninggal dunia berikutan hatinya gagal berfungsi, manakala seorang lagi terpaksa menjalani pemindahan hati. Sekurang-kurangnya ada 13 lagi kes berkaitan sedang dirawat di hospital. Apakah ini satu trend wanita masa kini, sanggup bergadai nyawa untuk memiliki tubuh yang langsing? Walau apapun persoalannya, amalan ini bukan sahaja merugikan malah tanpa disedari boleh membahayakan kesihatan dan mengancam nyawa sendiri.

Dalam kejadian di atas, pil langsing herba yang mereka gunakan telah dikesan mengandungi “fenfluramine” dan ‘nicotinamide” yang telah diharamkan penggunaan dan penjualannya hampir di seluruh dunia.

Apakah itu Fenfluramin?

Fenfluramin tergolong dalam kumpulan ubat anoretik yang bertindak mengurangkan paras serotonin di dalam otak. Ia merencat selera makan dan seterusnya mengakibatkan pengambilnya mengalami penyusutan berat badan. Serotonin ialah sejenis bahan kimia yang berfungsi sebagai pengutus saraf di dalam otak.

Ia juga bertindak menghalang serotonin di dalam plasma darah daripada diserap ke dalam platelet (sel-sel pembekuan dalam darah) menyebabkan paras serotonin di dalam darah meningkat.

Apabila kandungan serotonin terlalu tinggi dalam darah ia boleh merosakkan salur darah terutama pada paru-paru dan jantung, kerosakan injap jantung, kelenjar tiroid membengkak, kerosakan hati, tekanan darah tinggi, strok serta gangguan mental. Kegagalan fungsi hati pula boleh berlaku dalam masa satu minggu hingga sebulan jika diambil secara berlebihan. Sekiranya diambil secara berterusan dalam jangkamasa yang lama, ia boleh mengakibatkan radang hati (hepatitis).

Pada kebiasaanya fenfluramin digunakan untuk merawat kes kegemukan melebihi 20 peratus berat badan yang dicadangkan. Ia boleh menurunkan sebanyak 10 peratus berat badan manakala dalam sesetengah kes sehingga antara 15 dan 20 peratus. Ia juga disyorkan kepada pesakit diabetes yang gemuk bagi membantu menurunkan berat badan mereka untuk mengelakkan risiko lain.

Kesan sampingan akibat mengamalkan pil langsing antaranya ialah cirit-birit, mual mulut menjadi kering, hipertensi, sukar hendak tidur, rasa panas badan, berdebar-debar, sakit dada, berpeluh dan kerap membuang air kecil.

Walaupun kebanyakan jenama pil pelangsing telah diharamkan di negara kita, tetapi masih ada lagi yang boleh diperolehi secara haram. Pengambilan pil-pil ini hanya akan mengundang bahaya kerana kebiasaanya ia tidak dilabel dengan lengkap dan pengguna sukar untuk mengenalpasi kesan akibat penggunaannya.

Ingatlah! Untuk melangsing badan TIADA jalan pintas, TIADA pil MAGIK dan nikmat yang paling baik ialah memiliki tubuh badan yang sihat.


##Pemakanan yang betul iaitu rendah lemak, tinggi karbohidrat dan tinggi gentian.

##Rajin bersenam, sekurang-kurangnya 20 minit, kali seminggu.

## Nasihat doktor diperlukan jika ingin mencuba ubat pelangsing.

##LAST BUT NOT LEAST GUNALAH CORSET PREMIUM BEAUTIFUL,70% UTK KESIHATAN 30% UTK KECANTIKAN!!!

contact me-0194238078-munn

Tuesday, December 7, 2010

TaMpiL SiHaT,CanTiK dAn AnGGuN WiF PB...


Tampil sihat,cantik dan anggun dengan Premium Beautiful...
*
*
*
*
Ramai yang dah cuba dan dapatkan hasil yang sangat memberangsangkan...Anda bila lagi??


PROMO PRICE WILL ENDING SOON...HURRY UP GRAB IT NOW!!!

SMALL SIZE = RM1972
BIG SIZE = RM2168
(PAYMENT VIA CASH OR INSTALLMENT)

For more info about PB,call/sms me @ 0194238078-munn or email @ munie2201@yahoo.com

Saturday, December 4, 2010

Artis with Premium Beautiful



Antara artis2 Malaysia yang pakai corset Premium Beautiful is Dato' Siti Nurhaliza.. dengar2 cieta dia ada 5 set of PB.. iyalah.. dia nak tukar2kan.. show byk tempat.. mana boleh pakai 1 set aje... padanlah badan CT nmpk kemas aje... terbentuk aje... rupa2nya pakai PB jugak... baguslah kan.. good for u CT.







Selain Dato' Siti.. Ziana Zain pun pakai PB jugak.. hebat2 depa nie...artis2 kita lagilah kena jaga body & penampilan depa.. kalo mcm kak Ziana.. umur dah 40+ rasanya.. sure byk dah jatuhkan.. lagilah dia dah beranak pinak..

Dengan pemakaian PB dia akan membantu utk "Push up" kan balik sekaligus membentuk payudara kita agar tidak jatuh, lembek & geleber.

Kalau korang tak percaya depa nie pakai PB.. nnt bila depa kluar TV.. perhatikan betul2 bentuk tubuh depa ya... ada kejalah pulak kan.. nak tunggu depa muncul dlm TV.



PROMO PRICE NI VALID TILL 31 DEC JE YE...START JAN 2011 TAK DPT DAH TAU!!!

SMALL SIZE = RM1972
BIG SIZE = RM2168
INSTALLMENT RM200/MONTH--12 MONTHS.....


HURRY UP!!MEASURE UR SIZE NOW..CONTACT ME TO GRAB THE MIRACLE CORSET TODAY..MUNN-019 4238078...munie2201@yahoo.com

Friday, December 3, 2010

Premium Beautiful - Best Seller Corset


Rupa2nya corset Premium Beautiful nie.. is the best seller corset in 2008 lagi... uishhhh me baru tau pasal Premium Beautiful nie in 2010... pesal xtau pasal corset nie dulu yaa..

mmg xtau langsung pasal product nie... kalo tau mmg dah lama beli rasanya.. maybe coz xde org nak approach me kan...

Now im wearing it.. mmg worth buying... & dah join tis business.. anda bila lagi???

Business nie senang aje.. apa yg perlu dilakukan is:

"FOLLOW THE LEADER!!"

coz our leader dah melaluinya dahulu.. so kita buat apa yg disuruh.. jangan buat apa yg kita suka buat.. amik ilmu dari mereka...buka pintu hati & minda kita seluas-luasnya.. insya-allah kita boleh berjaya seperti our LEADER...

SMALL SIZE = RM1972
BIG SIZE = RM2168
INSTALLMENT RM200/MONTH--12 MONTHS.....

HURRY UP!!MEASURE UR SIZE NOW..CONTACT ME TO GRAB THE MIRACLE CORSET TODAY......
MUNN-019 4238078...munie2201@yahoo.com

Thursday, December 2, 2010

Long Girdle PB nyah keputihan



Bahagian A iaitu jaring-jaring yang terdapat pada long girdle berfungsi menarik keputihan keluar dari faraj.
Di awal pemakaian PB ini, pengguna akan merasa byk keputihan yg keluar dari faraj dan akan semakin berkurangan dan hilang jika pemakaian PB secara berterusan.

A - Lubang angin akan memberi kesan selesa yang berpanjangan, mengawal keputihan, fungus dan bau yang tidak menyenangkan. Anda akan sentiasa rasa 'hygenic'.

B - Fabrik paling tebal, bermakna Far Infrared Rays (F.I.R.) paling banyak disini. Ini akan memberi kesan maksimum terhadap pembakaran lemak tebal di perut. Di samping itu, ia akan memberi kesan memampat seterusnya mengemaskan lemak-lemak yang mengelember.

C - Rekaan mampatan dwi-lapisan berfungsi menyelaras lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.

D- Renda ekslusif tahan lasak dan kawasan sekitarnya sangat unik. Ia tidak akan melipat atau menarik ke atas seperti girdle lain. Anda tidak perlu menurunkan kaki girdle dimana ia akan menetap disitu sejak ia dipakai sehinggalah waktu ditanggalkan.




A - 'Love Shape' nipis untuk membentuk pinggul yang seksi lagi montok dan menaikkan pinggul (uplift).

B - Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.

C - Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.


Beberapa fungsi lain Long Girdle

1. Mencegah kanser rahim / serviks.
2. Mengecutkan fibroid dan sewaktu denngannyer.
3. Menyokong sistem peranakan.

Yang penting, PB juga menjaga kedudukan pinggul. Ia memelihara pinggul agar senantiasa cantik dan tidak jatuh!



SMALL SIZE = RM1972
BIG SIZE = RM2168
INSTALLMENT 200/MONTH--12 MONTHS.....

HURRY UP!!MEASURE UR SIZE NOW..CONTACT ME TO GRAB THE MIRACLE CORSET TODAY......
MUNN-019 4238078...munie2201@yahoo.com