Thursday, December 2, 2010

Long Girdle PB nyah keputihanBahagian A iaitu jaring-jaring yang terdapat pada long girdle berfungsi menarik keputihan keluar dari faraj.
Di awal pemakaian PB ini, pengguna akan merasa byk keputihan yg keluar dari faraj dan akan semakin berkurangan dan hilang jika pemakaian PB secara berterusan.

A - Lubang angin akan memberi kesan selesa yang berpanjangan, mengawal keputihan, fungus dan bau yang tidak menyenangkan. Anda akan sentiasa rasa 'hygenic'.

B - Fabrik paling tebal, bermakna Far Infrared Rays (F.I.R.) paling banyak disini. Ini akan memberi kesan maksimum terhadap pembakaran lemak tebal di perut. Di samping itu, ia akan memberi kesan memampat seterusnya mengemaskan lemak-lemak yang mengelember.

C - Rekaan mampatan dwi-lapisan berfungsi menyelaras lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.

D- Renda ekslusif tahan lasak dan kawasan sekitarnya sangat unik. Ia tidak akan melipat atau menarik ke atas seperti girdle lain. Anda tidak perlu menurunkan kaki girdle dimana ia akan menetap disitu sejak ia dipakai sehinggalah waktu ditanggalkan.
A - 'Love Shape' nipis untuk membentuk pinggul yang seksi lagi montok dan menaikkan pinggul (uplift).

B - Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.

C - Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.


Beberapa fungsi lain Long Girdle

1. Mencegah kanser rahim / serviks.
2. Mengecutkan fibroid dan sewaktu denngannyer.
3. Menyokong sistem peranakan.

Yang penting, PB juga menjaga kedudukan pinggul. Ia memelihara pinggul agar senantiasa cantik dan tidak jatuh!SMALL SIZE = RM1972
BIG SIZE = RM2168
INSTALLMENT 200/MONTH--12 MONTHS.....

HURRY UP!!MEASURE UR SIZE NOW..CONTACT ME TO GRAB THE MIRACLE CORSET TODAY......
MUNN-019 4238078...munie2201@yahoo.com

No comments:

Post a Comment