Monday, December 13, 2010

JeRaT PiL KuRuS!!!!!!PENDEDAHAN akhbar ini minggu lalu mengenai tindakan Kementerian Kesihatan menyenaraihitamkan 47 produk pelangsing badan, kosmetik dan ubat-ubatan tradisional yang disahkan mengandungi bahan kimia beracun termasuk dadah steroid daripada pasaran kerana boleh memudaratkan nyawa pengguna, sememangnya menakutkan.


Dalam kebanyakan kes yang membabitkan produk pelangsingan badan yang diharamkan, ia didapati mengandung bahan kimia seperti phentermine, amphetamine, sibutramin, fenfluramine yang diakui boleh mengurangkan berat badan tetapi memberi kesan sampingan seperti kemurungan, psikosis dan halusinasi, risiko tekanan darah tinggi, sakit jantung dan sakit kepala. Malah ia turut menyebabkan denyutan jantung yang cepat dan meningkatkan tekanan darah.


“Ada ubat pelangsing di pasaran yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan dan kualitinya terjamin, bagaimanapun kita tidak boleh kurus dengan hanya ubat pelangsing. Mereka yang menjalani prosedur pembedahan untuk menurunkan berat badan pun perlu kerap bersenam dan menjaga pemakanan untuk kekal langsing. Paling penting, kurus bukan hanya untuk kelihatan cantik tetapi juga untuk sihat,” katanya.

SO,PREMIUM BEAUTIFUL IS THE BEST CHOICE FOR LADIES OUT THERE..30% FOR BEAUTY AND 70% FOR HEALTHY...

Kenapa mereka memilih Beautiful?

• Tanpa pil pelangsing.
• Tanpa diet, pembedahan atau senaman.
• Halus lembut dan selesa pada kulit.
• Sesuai dipakai sepanjang hari.
• Fabrik yang boleh mengalirkan udara yang nyaman.
• Ditenun dengan sulaman F.I.R.
• Pengiktirafan Badan Kesihatan Dunia.


Price : RM1972(CASH)-RM2400(INSTALLMENT RM200X12) [size S-M]
and RM2168(CASH)-RM2600(INSTALLMENT RM220X12) [size L-5x]

CONTACT ME-019 4238078(mun)...EMAIL-munie2201@yahoo.com

Premium Beautiful Corset....Penaja Rasmi untuk Gadis Melayu Musim Ke-3!!Warranty
Seumur Hidup....Mmg berbaloi2!!....

No comments:

Post a Comment