Tuesday, November 15, 2011

Miracle!!!Premium Beautiful+Lactolite...


RAHSIA TUBUH LANGSING BY ELIA@JEJARIRUNCING

Tapi satu lagi rahsia saya. eh, nak bagi tahu ke tak ek? malulah. tapi rasanya ramai gak yang dah tahu. tahu ke tak ek? ke tak tahu. ke korang dah tahu tapi nak tahu jugak? ok ok takmo merepek dah,rahsia yang tak berapa nak rahsianya ialah saya selalu pakai Premium Beautiful(PB). hee. especially masa nak photoshoot. mesti pakai.

sebab PB ni membuatkan badan kita nampak slim and shaddy gituw. biarlah hakikatnya tak slim pon janji nampak slim ;p. takdelah nampak lelemak yang mengelebeh dan berketul ketul tu. semua nampak dan rasa firm je.

PB ni juga sangat sesuai dipakai oleh bakal bakal pengantin. mesti korang nak look good during your special day kan? PB ni memang memberi korang keyakinan dan disamping tu it improves your body posture. anda tak akan nampak bongkok masa bersanding sebab korset tu akan make sure anda dalam posisi yang betul.































PRICE PREMIUM BEAUTIFUL

RM1972-small size
RM2168-big size
INSTALLMENT-RM400x6bln

HOW TO KNOW YOUR PB SIZE???FOLLOW THIS STEPS N INFORM ME....via sms 0194238078 oe email-munie2201@yahoo.com

1.Measure your body.. dlm cm...

i)bust-dada/puncak
ii)under bust-bwh dada
iii)waist-pinggang
iv)buttock-punggung...


PRICE LACTOLITE

1 kotak = 25 sachet
Harga RM 158 including pos laju

PROMOSI LACTOLITE

Beli 3 LactoLite free 1 Shaker
RM 450 including pos laju

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete